Hadara

ÚJ
Raktárkészlet: VAN
Hadara
Hadara
Hadara
Hadara
A Hadara játékban három korszakon át tapasztaljátok meg, hogyan alakul át az általatok alkotott világotok egy kis településből egy magasan fejlett kultúrává, amit aztán különböző kontinensekről és korszakokból származó emberekkel népesítitek be. Közben fejlesztitek a mezőgazdaságot, a kultúrát és a katonai hatalmatokat is.

A Hadara 3 egymást követő korszakból áll. Mindegyik korszak 2 különböző fázisra tagolódik.
Az „A” fázisban 2 kártyáthúztok, amiből mindig egyet toborozhattok. Ezt addig folytatjátok, míg mindenki mindegyik pakliból húzott. Utána lejátsszátok az áttekintőkártya megfelelő fejezetét. Ezt követi a „B” fázis, amiben mindannyian húztok 1 kártyát, míg az utolsó kártyát veszitek el. Utána lejátsszátok az áttekintőkártya következő fejezetét. Végül áttértek a következő korszakra.
A felhúzott kártyáknak a segítségével megnövelhetitek a jövedelmeteket, szövetségbe tömöríthetitek a kolóniákat, mellszobrokat faraghattok, élelemmel láthatjátok el a népeteket és győzelmipontokat szerezhettek. Egyes kártyákkal speciális képességekre tehettek szert.
A III. korszak után következik a végső értékelés. A játék győztese az lesz, akinek a legtöbb pontot sikerül összegyűjtenie.
Kor:
10 éves kortól ajánlott
Játékosok száma:
2 – 5 fő
Játékidő:
60 perc
11 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Hasonló termékek
Carcassonne
5 790 Ft
Istanbul
9 990 Ft
Catan Junior
5 890 Ft
Metro+kieg.
9 990 Ft
Heaven and Ale
11 990 Ft
Armageddon
7 290 Ft
Catan Inca
10 990 Ft
Glüx
6 290 Ft
Catan Telepesei
7 490 Ft
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Státusz
ÚJ