Hadara

Raktárkészlet: VAN
Hadara
Hadara
Hadara
Hadara
A Hadara játékban három korszakon át tapasztaljátok meg, hogyan alakul át az általatok alkotott világotok egy kis településből egy magasan fejlett kultúrává, amit aztán különböző kontinensekről és korszakokból származó emberekkel népesítitek be. Közben fejlesztitek a mezőgazdaságot, a kultúrát és a katonai hatalmatokat is.

A Hadara 3 egymást követő korszakból áll. Mindegyik korszak 2 különböző fázisra tagolódik.
Az „A” fázisban 2 kártyáthúztok, amiből mindig egyet toborozhattok. Ezt addig folytatjátok, míg mindenki mindegyik pakliból húzott. Utána lejátsszátok az áttekintőkártya megfelelő fejezetét. Ezt követi a „B” fázis, amiben mindannyian húztok 1 kártyát, míg az utolsó kártyát veszitek el. Utána lejátsszátok az áttekintőkártya következő fejezetét. Végül áttértek a következő korszakra.
A felhúzott kártyáknak a segítségével megnövelhetitek a jövedelmeteket, szövetségbe tömöríthetitek a kolóniákat, mellszobrokat faraghattok, élelemmel láthatjátok el a népeteket és győzelmipontokat szerezhettek. Egyes kártyákkal speciális képességekre tehettek szert.
A III. korszak után következik a végső értékelés. A játék győztese az lesz, akinek a legtöbb pontot sikerül összegyűjtenie.
Kor:
10 éves kortól ajánlott
Játékosok száma:
2 – 5 fő
Játékidő:
60 perc
Kiszállítás várható időpontja

Házhozszállítás vagy a csomagpontra történő kiszállítás várható napja. Tájékoztató időpont!

:
2022.06.30
Személyes átvétel várható időpontja

Tájékoztató jellegű időpont. Kérjük várja meg az értesítést mielőtt a személyes átvevőhelyre fáradna!

:
2022.06.30
Youtube:
11 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Hasonló termékek
Adatok
Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
803994